alberto-cinzia-bocelli-fred-marieke-pistoor-bocelli-zivva-wijn

Italie Nu schrijft over Bocelli wijnen

Italie Nu schrijft over Bocelli wijnen

Wij kennen Andrea Bocelli van zijn prachtige muziek. Al jaren ben ik fan van zijn muziek. Andrea Bocelli geboren en getogen in Lajatico (Pisa). Een geweldige plek waar ook het “Teatro del Silenzio” is gelegen te midden van de glooiende heuvels van Toscane. Het is hier prachtig en oorverdovend stil. Dit jaar is er weer een concert met Andrea Bocelli 20 juli 2014. Zijn speciale gast is dit jaar Ennio Morricone.

Op het Evenement “Het beste van Italië” was ik zeer verrast toen ik een grote stand van de Bocelli wijnen tegenkwam. Omdat ik zelf in Lajatico heb gewoond vond ik het erg leuk om te zien dat de Bocelli wijn nu ook in Nederland te koop is. Na het bezoek van de beurs heb ik Marieke Pistoor van
Zivva Wijnen geïnterviewd voor een gast blog bij ItalieNu.

Omdat ik nieuwsgierig was naar het feit hoe ze op het idee was gekomen om de Bocelli wijn naar Nederland te brengen was dit mijn eerste vraag. Hoe Marieke op het idee is gekomen om de Bocelli wijn te gaan verkopen in Nederland.

Lees het volledige artikel op Italie Nu: http://www.italienu.nl/bocelli-wijnen/ 

 Bocelli wijngaard

Marieke in de Bocelli wijngaard

 

 

Tags: , , ,

Leave a Reply